Ketodrink – první pomoc na ketochřipku.

Ketodrink s příchutí pomeranče, který už od začátku usnadní celkový proces hubnutí. Obsahuje všechny potřebné vitamíny a minerální látky, které jsou třeba ve stavu počáteční ketózy tělu doplnit.

KETO 202025850

Spasitel ketózy

Ketodrink byl vyvinut pro skupinu lidí, u kterých by se mohlo projevit nepohodlí při začátku diety. Zmírňuje totiž příznaky ,,keto chřipky” neboli ,,indukční chřipky” a s jeho užíváním se podaří za pár dní je překonat. Všechny vitamíny a minerální látky, které je potřeba tělu ve stavu počáteční ketózy doplnit jsou v Ketodrinku obsaženy, a navíc jeho příjemná chuť pomeranče pomůže zahnat nepříjemný pocit v ústech. Účinky vysokého obsahu kofeinu se projeví téměř okamžitě na přívalu energie. Příprava je obdobně jako u ostatních produktů KetoMix velmi snadná. Do šejkru nebo jiné nádoby se nalije 250 ml vody, přidá se k tomu 1 porce směsi a vše se promíchá.

Co je to ketóza a kdy vzniká?

Nutriční ketóza, která probíhá na začátku nízkosacharidové diety je přirozený stav metabolismu. Organismus během ní vyrábí ketolátky z nadbytečného tuku, které pak používá jako zdroj energie místo sacharidů. Tento proces tak urychluje přirozené hubnutí. 

Fyziologicky ketóza vzniká v situaci, kdy má tělo omezený přístup ke glukóze, která je součástí sacharidů přijímaných v potravě. Do ní a do následujícího odbourávání tuků se dostane organismus v případě, že se tělu omezí přísun sacharidů na 50 g denně.  

Indukční chřipka

S nástupem nízkosacharidové diety KetoMix a tím i procesu spalování vlastního tuku, může dojít i u malého procenta lidí k jevu s názvem ,,indukční chřipka”. Tělo se tak brání redukčnímu režimu a mohou se objevit bolesti hlavy individuální intenzity, nechutenství nebo zápach z úst. Přestože tyto stavy trvají maximálně 1-3 dny, tak některé jedince může odradit od držení diety. A právě proto společnost KetoMix přišla s příjemným pomocníkem v podobě Ketodrinu s pomerančovou příchutí. 

 


eva-sroka
Autor článku
Eva Sroka

Odbornice v oblasti PR a marketingu. Vystudovala sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Zkušenosti má z oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí. Eva Sroka působila 18 let v největší české PR agentuře, kde se následně stala jedním z partnerů. Řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Nějaký čas působila také jako vedoucí oddělení komunikace Českého rozhlasu. Od roku 2017 se specializuje na komunikaci nízkosacharidového stravování.