Lodičky z řapíkatého celeru

Vnitřní řapíky jsou žluté, křupavé a svěží. Můžete je využít jako lehké mlsání na večer, zeleninu do salátů nebo také jako součást pohoštění na oslavu. Řapíkatý celer je nízkokalorická zelenina, na které si pochutnáte a jako bonus nepřiberete ani deko. Tento recept si můžete vychutnat již od 1. fáze diety.

Lodičky

Co budete potřebovat na 1 porci:

Postup:

Vnitřní části celeru ve tvaru lodiček nakrájejte na delší tyčinky a odloupněte lístky. Ty použijte na konečné dozdobení. V mističce smíchejte odtučněný tvaroh, sůl, pepř a rozmačkaný česnek. Tvarohovu pomazánkou pak naplňte řapíkaté lodičky a navrch rozdrobte proteinové chipsy s příchutí smetany a cibule. Ozdobte celerovými lístky.