Zeleninový tatarák s KetoMix chlebem

S naší dietou si můžete pochutnat i na tataráku! Místo masa použijete zeleninu, koření a ořechy. Snažíme se vám šetřit čas, a tak i dnešní recept zvládnete rychle a žádného velkého vaření se bát nemusíte. Zato si skvěle pochutnáte.

Zeleninový tatarák 1

Co budete potřebovat

1 porce
Od 1. fáze

  • 1 odměrka KetoMix chleba,
  • KetoMix kečup,
  • 1/2 celeru,
  • 1/2 avokáda,
  • 1 jarní cibulka,
  • 3 stroužky česneku,
  • 10 g vlašských ořechů,
  • 10 g kešu ořechů,
  • worchestrová omáčka s nízkým obsahem sacharidů,
  • kapary,
  • sladká paprika,
  • nízkotučná hořčice,
  • sůl, pepř.

Postup

KetoMix chléb upečte podle návodu na obale. Všechnu zeleninu očistěte a nasekejte nadrobno. Smíchejte s mletými ořechy, přidejte KetoMix kečup, hořčici, přidejte sůl a pepř, sladkou papriku a. Vše pečlivě promíchejte. Podávejte s topinkami z KetoMix chleba.

 


92667942_615352669020886_8350662951782318080_n
Autor článku
Tereza Vincourová

Vystudovala veřejnou správu na Univerzitě Palackého v Olomouci. Po škole působila 5 let u Českých drah, kde se věnovala marketingu a nákupu mediálního prostoru. Již 15 let je vegetariánkou a zajímá se o zdravý životní styl a správnou životosprávu. Kromě toho se věnuje také ilustraci knih nebo malování. Má za sebou 5 autorských výstav. Věnuje se také hudbě, konkrétně hře na klavír, basovou kytaru a zpěvu.