
Jídlo je vhodné od 2. fáze ketonové diety.
Suroviny
- 100 g tresky
- 1⁄4 červené papriky
- 1⁄4 cibule
- 1 stroužek česneku
- 1⁄4 pórku
- citronová šťáva
- sójová omáčka
- sladká paprika
- sušený zázvor
- sůl, pepř
- olej
Postup
Filety z tresky pokapejte citronovou šťávou, osolte a nechte hodinu uležet. Rybu osušte, červenou papriku promíchejte se zázvorem, v této směsi porce ryby obalte. Obalené porce ryby orestujte z obou stran dozlatova. Hotové filety dejte na teplé místo a ve vý- peku poduste nakrájenou papriku, pórek, cibuli a plátky česneku, když je směs měkká, osolte ji a opepřete, zakápněte lehce sójovou omáčkou. Porci ryby přendejte na talíře a poklaďte na ni podušenou směs.