Šťavnatý těstovinový salát nabitý chutí

Máte rádi těstovinové saláty, ale už vám došly nápady, jak je připravovat? Vyměňte studenou variantu za teplou. Uvidíte, že pokud přidáte těstoviny hned po uvaření, chutě se lépe prolnou a salát tak bude výraznější. Dochutit můžete vaším oblíbeným dresingem.

TIP! Doporučujeme zeleninu ogrilovat s oblíbeným kořením nebo opéct na pánvi na kapce oleje.

Co budete potřebovat:

Postup

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu. V míse mezitím prošlehejte KetoMix Vajonézu s citronovou šťávou a lžící olivového oleje. Papriku očistěte a nakrájejte na plátky, cibuli pokrájejte na kolečka. Těstoviny sceďte a přidejte k pokrájeným paprikám a cibuli. Zalijte připraveným dresinkem, těsně před podáváním posypte zelenými lístky rukoly a vychutnejte si chutný nízkosacharidový těstovinový salát.

testovinovy_salat_fullhd


monika-telupilova-foto
Autor článku
Monika Tělupilová

Výživová poradkyně s desetiletou praxí v podnikání v oblasti výživy a vystudovaná nutriční terapeutka. Založila dvě pobočky výživové poradny, a to v Šumperku v roce 2010 a v Brně v roce 2012. Za dobu působení jimi prošlo několik tisíc klientů. Každodenně pomáhá desítkám lidí s úpravou jídelníčku za účelem zdravého stravování, redukce či nabírání hmotnosti. V roce 2017 byla porotkyní a součástí nutričního týmu pečujícího o finalistky České MISS. Výsledky úspěšných klientů můžete najít v časopise Tina. Několikrát vystupovala v ČT v pořadu Sama doma a Dobré ráno. Pravidelně publikuje v Brněnském deníku Rovnost, její citace se objevují v článcích na internetových portálech v Česku i na Slovensku. Je nutriční garantkou celorepublikového projektu Pestrá strava – CEFF v České i Slovenské republice.