Bezové lívance

Bez je zázračným lékem, na kterém si pochutnáte. Skvěle se hodí pro ketonovou dietu. Vyzkoušejte naše lívance, které si určitě oblíbíte, nejen díky skvělé chuti.

shutterstock_1287416344

Recept pro všechny milovníky bezu

Co budete potřebovat

1 porce
Od 1. fáze

Postup

Těsto vyšleháme mixérem do husté pěny. Květy namáčíme do těstíčka a na troše oleje restujeme. Jakmile spodní strana zezlátne, ustřihneme stonek a opatrně restujeme i z druhé strany.

Je samozřejmě také možné kvítka bezu bez stonků nastříhat přímo do těstíčka a lžící na pánvi vytvářet malé lívance.

  


eva-sroka
Autor článku
Eva Sroka

Odbornice v oblasti PR a marketingu. Vystudovala sociální a masovou komunikaci na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze. Zkušenosti má z oblasti externí, interní a on-line komunikace, v řízení lidských zdrojů, CSR nebo pořádání událostí. Eva Sroka působila 18 let v největší české PR agentuře, kde se následně stala jedním z partnerů. Řídila komunikaci řady klientů v privátní oblasti. Nějaký čas působila také jako vedoucí oddělení komunikace Českého rozhlasu. Od roku 2017 se specializuje na komunikaci nízkosacharidového stravování.