Čekankový sirup 350g

246
16 hodnocení

Sladidlo nové generace vyrobené patentovanou metodou z kořene čekanky. Sirupem můžete sladit čaj, kafe nebo s ním vařit a nemusíte se bát, že narušíte ketózu!

  • 230 Kč 20 Kč –9 %
  • (876 ks) Skladem
210 Kč
Kategorie: Čokolády a sladkosti
 
  • vysoký obsah prospěšné vlákniny 71%
  • glykemický index menší než 5
  • obsah cukru méně než 5%
  • bez lepku, laktózy a konzervantů

 

Čekankový sirup lze použít nejen ke slazení teplých a studených nápojů, dezertů, sušenek, piškotů, zmrzlin, palačinek a jogurtů. Sirup může být použit i do teplé kuchyně pro pečení všech typů sladkého pečiva a bábovek.

A je tady ještě jedna zcela unikátní vlastnost sirup je schopen částečně nahradit i pokrmový tuk! Takže sirup nepřináší jen snížení kalorické hodnoty pečiva dané nahrazením cukru, ale navíc přináší i snížení energetické hodnoty potravin nahrazením pokrmového tuku, a to až ze sta procent!

Obsahuje až o 95% méně cukru a 45% méně kalorií ve srovnání s jinými přírodními sladidly (med, javorový sirup, agávový sirup,…), proto je velmi vhodný pro použití při redukční dietě.

Dávkování je při slazení stejné jako u medu, při náhradě tuku v potravinách nahrazuje 1g sirupu zhruba 4 g tuku.

Bez lepku, bez laktózy, bez konzervačních látek, bez soli, s vysokým obsahem vlákniny, se sníženou energetickou hodnotou.

 

Stolní sladidlo na bázi extraktu z čekanky a sukralózy.

Složení: extrakt z kořene čekanky (min. 98%), zvlhčující látka glycerol, karamel, sukralóza (0,01%).

Doporučené dávkování 10-20g denně. Při nadměrném užití se mohou vyskytnout mírně nadýmavé účinky.

 

Energetická hodnota 650 kJ/161 kcal
 Tuky  0 g
 - z toho nasycené mastné kyseliny  0 g
 Sacharidy  4,7 g
 - z toho cukry  4,7 g
Vláknina 71,3 g
Bílkoviny 0 g
Sůl 0 g

 

Uchovávejte v temnu a chladu.

Vyrobeno v České republice.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora 10.4.2018 16:35
Uz jsem si objednal a musim rict, ze totobse vam fakt povedlo. Vyborny ... jen nechapu jak to muze byt sladke ... :-)
Odpovědět
Avatar autora Odpověď 11.4.2018 16:03
Tak to máme velkou radost:) Sladkost je způsobena obsahem vlákniny inulin, která má přirozeně nasládlou chuť a speciální technologií je sladká chuť ještě zvýrazněna.
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.