Co budete potřebovat
1 porce
Od 1. fáze
- malý celer,
- vodu,
- sůl,
- vaše oblíbené koření,
- olej,
- KetoMix dresink či kečup bez kalorií
Postup
Celerové hranolky udělejte následovně. Celer oloupejte, nakrájejte na hranolky. Ty pak vložte do hrnce s vroucí osolenou vodou a povařte 1 – 2 minuty. Pozor, celer by neměl být uvařený do měkka. Poté hranolky sceďte a nechejte dobře okapat. V misce zakapejte celer malým množstvím oleje a posypejte kořením, které máte rádi. Promíchejte, aby se obalil. Nasypejte na plech s pečícím papírem, rovnoměrně a nepříliš hustě rozprostřete. Pečte na cca 220 – 240 stupňů dozlatova. Celerové hranolky si nejvíce vychutnáte s našimi dipy použijte třeba náš kečup nebo česnekový či bylinkový dresink.