Hodnocení obchodu

4,8 234 hodnocení
5
210x
4
15x
3
3x
2
2x
1
4x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora | 15.9.2019
+ rychlé jednání, pohoda...jednou jsem řešila chybějící zboží v balíčku, vše se rychle vyřešilo a hned mi přišlo i s omluvou :-)

Avatar autora | 15.9.2019
+ Velmi spokojena

Avatar autora | 14.9.2019
Balíček dorazil v pořádku a rychle. Jediná mala připomínka v balíčku nebyla odměrka .
Avatar autora | 12.9.2019
+ super

Avatar autora | 12.9.2019
je to dobre
Avatar autora | 12.9.2019
Vše ok
Avatar autora | 11.9.2019
+ Rychlé, kvalitní jednání

Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 11.9.2019
+ rychlé

Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 11.9.2019
OBRAZKY ODPOVIDAJI VYROBKŮM, PREHLEDNE CLENENI DOMNIVAM SE, ZE U STALYCH ZAKAZNIKU BY MOHLA BYT NEJAKA SLEVA, JINAK JE ZBOZI CELKEM DRAHE
Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme, slevy určitě jsou - při objednávkách nad 10 tis korun a dále individuální slevy, které chodí zákazníkům do emailu, poukázky k svátku, narozeninové a podobně.
Avatar autora | 11.9.2019
+ rychlost dodání

Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 11.9.2019
+ Chutná jídla vhodná pro ketonovou dietu
+ Dobrý výběr

Ráda se sem vracím. Dodání je rychlé. Jídla chutná. Nejraději mám koktejly.
Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme, koktejly také milujeme. :)
Avatar autora | 11.9.2019
+ Velká spokojenost ☺
- Vyšší ceny.

Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 10.9.2019
+ Rychle vyřízení objednávky a dodáni

Nevím o žádne
Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 10.9.2019
+ velmi rychlé super jednání

Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 10.9.2019
Poprvé jsem vyzkoušela objednání Ketomix po internetu a bohužel ačkoliv balíček přišel neporušený, tak proeinový nápoj byl vysypaný!!
Avatar autora 20.9.2019
To nás velmi mrzí. Prosím, kontaktujte nás na telefonu 607 487 417 a určitě zašleme koktejl nový!
Avatar autora | 10.9.2019
V balíku byl rozsypaný pytlík s práškem (nápoj). Vzhledem ke druhu obalu se ty ostatní balíčky nepříjemně čistily.
Avatar autora 20.9.2019
To nás velmi mrzí. Prosím, kontaktujte nás na telefonu 607 487 417 a určitě zašleme koktejl nový!
Avatar autora | 10.9.2019
+ co mně nechutnalo,bylo vyměněno

Avatar autora 20.9.2019
Ano, výměna je možná. Děkujeme.
Avatar autora | 10.9.2019
Ještě jsem dietu nezahájila, na čekankový sirup jsem zvědavá a proteinové tyčinky mi moc chutnají, ty znám, již jsem si je několikrát u vás zakoupila
Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme, vyzkoušejte čekankový sirup na palačinky. Je to výborné.
Avatar autora | 10.9.2019
+ Supr, rychlost.

Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme.
Avatar autora | 10.9.2019
Vůbec není žádný problém s nákupem zboží
Avatar autora 20.9.2019
Děkujeme.
95 %zákazníků náš obchod doporučuje z 1 576 recenzí na Heureka.cz

Sledujte nás a pochlubte se fotkami vašich receptů a hlavně výsledků. #letosjinakZobrazit profil

Nemáte ještě účet?

Zaregistrujte se a získejte spousty výhod

Sleva z opakovaných nákupů

Přehled všech svých objednávek

Rychlá opakovaná objednávka

Nemusíte vyplňovat své údaje

Registrovat se

Nebudete na to sami!

Tisíce lidí jako jste vy zde sdílí svoje výsledky, motivují se navzájem a naši výživoví poradci Vám zde zodpoví veškeré Vaše otázky. Využijte podpory ostatních a začněte hubnout už dnes!

Přidat se ke skupině

ČLENOVÉ více jak 7 000 členů

Přečtěte si příběhy našich zákaznic. Inspirujte se.

Opravdu to funguje? Desetitisíce našich spokojených zákazníků říkají ano!

-10 kg za 2 měsíce

"Za dva měsíce jsem měla deset kilo dole. Šlo to samo. S touhle dietou je jen na vás, kolik kilo shodíte."

Mahulena Bočanová, herečka a moderátorka

Přečíst celý příběh

Možnosti dopravy

Geis
70 Kč
Zásilkovna
50 Kč