⚡ DNES: Blesková sleva 33 % na vše nezlevněné s kódem AKCE33 CHCI SLEVU

+420 607 487 417
(Po–Pá: 9–16h)

Recepty

KetoMix perník 3x jinak

07.03.24 155

Sdílet



S dietou KetoMix se sladkého vzdávat nemusíte. Vyzkoušejte si upéct jeden z našich receptů na lahodný perník.

Recepty jsou vhodné od 1. fáze diety KetoMix. 

Kávový perník

Co budete potřebovat na 10 porcí:

  • Celé balení KetoMix mugcake,
  • 2 lžičky perníkového koření,
  • čekankový sirup,
  • 2 lžičky instantní kávy,
  • 150 g vlašských ořechů,
  • vodu.

Postup:

Do 220 ml vody přidejte dvě lžičky instantní kávy a lžíci čekankového sirupu. Vše nechte projít varem. KetoMix mugcake vysypejte do mísy a smíchejte s perníkovým kořením a připravenou kávou. Do polotekutého těsta (pokud se vám zdá příliš tuhé, přidejte vodu) přidejte nadrobno nasekané vlašské ořechy a promíchejte. Plech vyložte pečicím papírem a dejte do něj těsto. Pečte zhruba 25 minut na 180°C.

Nezapomeňte, že perník pečete z celého pytlíku. Po upečení ho tedy rozdělte na deset porcí a dobře schovejte. Ať vám ho nikdo z rodiny nesní.

Čokoládový perník s lískovými ořechy

Co budete potřebovat na 10 porcí:

Postup:

Směs na mugcake smíchejte s perníkovým kořením a 220 ml vlažné vody. Polovinu čokolády nakrájejte na menší kousky a smíchejte s těstem. Druhou půlku rozehřejte ve vodní lázni. Do polotekutého těsta přidejte nadrobno nasekané lískové ořechy (část si nechte na posypání) a promíchejte.Plech vyložte pečicím papírem a dejte do něj těsto. Pečte zhruba 25 minut na 180°C. Po vychladnutí polijte perník rozehřátou čokoládou a posypejte strouhanými ořechy. Perník vám vystačí na deset porcí.

Perník s tvarohem a jahodami

Co budete potřebovat na 10 porcí:

Postup:

Základ na KetoMix mugcake smíchejte s perníkovým kořením a 220 ml vody tak, aby vzniklo polotekuté těsto. Upečte v troubě na plechu vyloženém pečicím papírem cca 25 minut na 180°C. Nízkotučný tvaroh vyšlehejte se dvěma lžičkami KetoMix jahodové příchuti. Přidat můžete také dvě jahody, které do krému rozmixujete. Po upečení perník rozkrájejte na 10 porcí. Před konzumací jej potřete tvarohovým krémem (na 1 porci maximálně 50 g tvarohu) a dozdobte půlkou jahody.

Líbil se vám článek? Pošlete ho dál...



+420 607 487 417
(Po–Pá: 9–16h)

Produkty a e-shop
Přihlášení

Cookies

Používáme soubory cookie ke správnému fungování vašeho oblíbeného e-shopu, k přizpůsobení obsahu stránek vašim potřebám, ke statistickým a marketingovým účelům a personalizaci reklam od Googlu i dalších společností. Kliknutím na tlačítko Přijmout vše nám udělíte souhlas s jejich sběrem a zpracováním a my vám poskytneme ten nejlepší zážitek z nakupování.

Vaše nastavení souborů cookie

Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie v souladu s vlastními preferencemi a později podrobněji nastavit nebo kdykoli vypnout v patičce webu.

Technické cookies jsou nezbytné pro správné fungování webu a všech funkcí, které nabízí.

Personalizaci provádíme na základě vámi prohlíženého zboží. Dále pak upravujeme zobrazovaný obsah podle toho, co vás zajímá.

Tyto cookies nám umožňují měření výkonu našeho webu a za pomoci získaných dat pak můžeme zlepšovat zážitek z nakupování našim zákazníkům.

Tyto cookies jsou využívány reklamními a sociálními sítěmi včetně Googlu pro přenos osobních údajů a personalizaci reklam, aby pro vás byly zajímavé.