Celerové KetoMix hranolky z trouby

Pro milovníky klasických hranolek máme tip na zdravou variantu s nízkým obsahem sacharidů - Celerové hranolky. Dochutit si můžete některým z našich KetoMix dresinků.

Vhodné od 1. fáze. 

Co budete potřebovat na 1 porci:

Postup:

Celerové hranolky udělejte následovně. Celer oloupejte, nakrájejte na hranolky. Ty pak vložte do hrnce s vroucí osolenou vodou a povařte 1 – 2 minuty. Pozor, celer by neměl být uvařený do měkka. Poté hranolky sceďte a nechejte dobře okapat. V misce zakapejte celer malým množstvím oleje a posypejte kořením, které máte rádi. Promíchejte, aby se obalil. Nasypejte na plech s pečícím papírem, rovnoměrně a nepříliš hustě rozprostřete. Pečte na cca 220 – 240 stupňů dozlatova. Celerové hranolky si nejvíce vychutnáte s našimi dipy použijte třeba náš kečup nebo česnekový či bylinkový dresink.